Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Thrillerul psihologic ”Glass”, primul film important al anului pe marele ecran, la Shopping City Timișoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Glass" este un thriller psihologic care încheie o trilogie începută în urmă cu aproape două decenii de regizorul indian M. Night Shyamalan.

CITEȘTE ȘI: Continental investește în dezvoltarea virtuală pentru conducerea automatizată și colaborează cu start-up-ul AAI

Regizorul readuce în acest film trei dintre personajele sale celebre din trecut: David Dunn, omul indestructibil, jucat de Bruce Willis în „Unbrakeable”, Elijah Price, un geniu tăcut care suferă de așa numită boală a oaselor de sticlă, ce este interpretat de Samuel L. Jackson în aceeași peliculă, și pe Kevin Wendell Crumb, omul cu 24 de personalitați diferite, interpretat de James McAvoy în pelicula "Split" lansată în urma cu 3 ani.

În acest film, cei trei sunt prinși și internați într-o instituție psihiatrică, unde doctorul Ellie Staple încearcă să îi convingă pe fiecare că ei sunt oameni normali și nu au puteri supranaturale. Medicul îi pune sub supraveghere permanentă pe cei trei, însă nu este singura care are un plan de pus în practică.

Mai multe nu vă spunem despre film, ci vă lăsăm plăcerea să descoperiți ce se întâmplă. Cert este că așa cum se întâmplă și în alte filme ale lui Shyamalan, vă puteți aștepta la răsturnări de situație și surprize din partea lui.

Una dintre ele este chiar apariția regizorului într-una dintre scenele din film.

CITEȘTE ȘI: Patru noi destinații de pe Aeroportul din Timișoara! Cursele vor începe din toamnă

De asemenea, ca și la primele două pelicule, Shyamalan semnează pe lânga regie și producția, dar și scenariul filmului.

"Glass" îl puteți vedea din acest final de saptamâna la Cinema City din Shopping City Timișoara.

Ultima modificare Joi, 17 Ianuarie 2019 16:38

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

În fiecare an, la 19 februarie, se sărbătoreşte Ziua Brâncuşi, sărbătoare națională care amintește de data naşterii marelui sculptor român.

Detalii

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login