Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Termen pentru mutarea cablurilor în subteran, de pe Aradului, Sever Bocu și Circumvalațiunii!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Timișoara are în derulare o campanie de trecere a cablurilor aeriene în subteran.

În cadrul acestor lucrări de eliminare a cablurilor din spațiul aerian, primăria a programat dezafectarea cablurilor de pe trei artere principale: Calea Aradului, Calea Sever Bocu și Calea Circumvalațiunii.            

Operatorii rețelelor de transmisii de date-voce au participat la numeroase ședințe în care s-a discutat despre obligația lor de trecere în subteran a rețelelor care le aparțin. În prezent, firmele au primit notificări, prin care li se solicită să ia măsuri de îndepărtare a cablurilor de pe cele trei artere până la data de 1 iulie.  După această dată, cei care nu se conformează vor fi amendați și, în caz că nici după aplicarea amenzilor nu se va interveni, se vor lua măsurile necesare de către Primăria Timișoara, urmând ca firmele să suporte cheltuielile.           

În ultimele două săptămâni au fost dați jos de pe stâlpi 12 kilometri de cabluri de pe 200 de străzi și bulevarde din Timișoara, după o perioadă de negocieri și notificări.            

Toate proiectele noi de investiții ale primăriei pentru drumuri includ obligatoriu și canalizația subterană pentru rețelele de date/voce.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login