Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Taximetrist, AGRESAT la Timișoara! Ce i-a făcut un client?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cursa unui șofer de taxi s-a încheiat la Poliție, după de ce unul dintre clienții care i-au urcat în mașină a refuzat să plătească.


Totul s-a întâmplat în această dimineață, la ora 5:50, când taximetristul a preluat o comandă de la pensiunea Anette din Covaci. Patru băbați au urcat în mașină, iar trei dintre aceștia au rămas, rând pe rând, la diferite adrese din zona Calea Aradului. Ultimul, care trebuia să achite și contravaloarea cursei, s-a dat jos din mașină fără să plătească. Și nu s-a oprit aici. A început să îl agresze e taximetristul care a încercat să își recupereze banii.
“Colegul a luat o comandă de la de pensiunea Anette din Covaci și când a ajuns la destinație, clientul nu a mai vrut să îi plătească. Inițial, în mașină au urcat patru persoane, însă trei dintre ele au fost lăsate la alte adrese. Ultimul care a coborât i-a dat șoferului de taxi un leu și a coborât din mașină. A  aruncat cu o cărămidă și cu un ghiveci de flori după colegul meu”, spune dispecera de la firma de taxi Tudo.
Imediat după acest incident, taximetristul a mers la Poliție, pentru a depune plângere.

 

VOM REVENI CU DETALII

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login