Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sute de vitezomani sancţionaţi de poliţişti, în ultimele zile!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii au făcut prăpăd pe şoselele din Timiş! Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, aplicând aproape 700 de sancţiuni contravenţionale.

Cele mai multe amenzi au fost încasate de vizezomani, 177 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. În plus au fost reţinute şi 74 de permise de conducere.

În perioada  31 octombrie – 02 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.    

Astfel, poliţiştii au întocmit 8 dosare penale şi au aplicat 656 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 177 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 85 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată au fost reţinute 74 de permise de conducere, 35 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Au fost reținute şi permisele de conducere ale șoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat  regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric, sau au condus vehicule sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 26 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login