Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sute de timișoreni spun STOP carantinei! Au semnat o petiție online în care cer să nu fie prelungită măsura

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proprietarii de săli de sport și antreprenorii din Horeca solicită CJSU să nu prelungească măsura de canatinare a Timișoarei.

În acest sens au formulat o petiție, prin care cer ca autoritățile să prezinte public, analiza privind efectele carantinei.

CITEȘTE ȘI: De luna viitoare, te poți vaccina cu Johnson&Johnson! Ce reacții adverse poți să ai?

De aseenea, solicită transparență în ceea ce privește votul pentru prelungirea carantinei, astfel încât toată lumea să știe cine a fost de acord și cine nu, cu această măsură.

Antreprenorii consideră inutilă carantina, în contextul în care, rata de infectare a crescut în Timișoara de 7,49 la 7,98, după 9 zile.Ei au inițiat și o petiție online, și îi îndeamnă pe părinți, elevi, profesori sau angajați din toate domeniile afectate de carantină să semneze.

Ce efect a avut îngenunchierea a 500.000 de cetățeni în afară de CREȘTEREA ratei de infectare Covid-19?Așteptăm ca prefectul și membrii CJSU să iasă public și să explice strategia anti-Covid-19, de ce au votat carantina și cine răspunde acum, legal sau cu funcția, pentru cele 2 săptămâni negre de blocare a activităților în Timișoara și zona periurbană”, scriu inițiatorii petiției.

În primele ore, petiția a fost semnată de aproape 800 de persoane.

CITEȘTE ȘI: Încep emoțiile pentru elevii din anii terminali! Vor simula examenele naționale

Ultima modificare Miercuri, 17 Martie 2021 15:48

2 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login