Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sute de poliţişti, în apropierea unităţilor de învăţământ, în prima zi de şcoală!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 250 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Timiș, alături de jandarmi și polițiști locali, au acționat în zona unităților de învățământ din județ, pentru un început în siguranță al noului an școlar.

Pentru ca noul an şcolar să înceapă și să decurgă în linişte şi siguranţă, fiecare unitate de învăţământ este inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestră ale polițiștilor, inclusiv traseele pe care copiii le folosesc pentru a veni și pleca de la școală.

CITEŞTE ŞI: Gata vacanța! Prima zi de școală, plină de emoții pentru elevi și părinți

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară se vor deplasa, pe parcursul anului școlar, la sediul unităților de învățământ, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță în școli şi pentru prevenirea oricăror evenimente nedorite.

De asemenea, poliţiştii de la rutieră vor fi prezenţi în zona adiacentă şcolilor, pentru fluidizarea şi siguranţa traficului rutier, la orele la care copiii vin și pleacă de la unitățile de învătământ și pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care să fie implicați elevii.

Polițiștii timișeni vor intensifica activitățile de verificare a vehiculelor destinate transportului de elevi și vor controla unitățile economice din zona adiacentă școlilor, cu privire la respectarea categoriilor de produse ce pot fi comercializate minorilor.

De asemenea, pe parcursul anului școlar, poliţiştii vor organiza pentru elevi diferite activităţi preventiv-educative, pentru prevenirea evenimentelor negative și creșterea gradului de siguranță.

CITEŞTE ŞI: Blocaje în trafic, în prima zi de şcoală! Primăria anunţă noi restricţii de circulaţie

"Ne dorim ca anul școlar să continue așa cum a început,  în condiții de siguranță și cu prezență fizică a elevilor în unitățile de învățământ, fapt pentru care recomandam tuturor sa respecte masurile de protecție impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2.  Le dorim tuturor preșcolarilor, școlarilor dar și cadrelor didactice și părinților, un an școlar plin de performanțe și succes!", transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Ultima modificare Luni, 13 Septembrie 2021 13:22

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login