Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sute de jandarmi, pe baricade, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jandarmii din cadrul IJJ Timiș și cei ai Grupării Mobile vor fi prezenți în perioada următoare în toate punctele aglomerate din județ.

CITEȘTE ȘI: Tarife noi la Colterm! S-au modificat prețurile la energia termică

Echipaje de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara vor fi prezente atât în județ, cât și în orașele din județele învecinate pentru a asigura sărbători liniștite cetățenilor.

Jandarmii grupării mobile se vor afla în proximitatea lăcaşurilor de cult, în municipiile Timişoara şi Reşiţa şi, de asemenea, în zona mănăstirii Şag din judeţul Timiş, pentru ca manifestările religioase să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Pentru desfăşurarea misiunilor specifice, jandarmii din Gruparea Mobilă Timişoara cooperează cu inspectoratele de jandarmi judeţene din zona de responsabilitate, de asemenea cu structurile de poliţie, poliţie de frontieră şi cu alte instituţii, în baza planurilor de cooperare sau colaborare încheiate în acest sens”, transmit reprezentanții Grupării Mobile Timișoara.

În zilele de 8 şi 9 aprilie, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la rugile bănăţene din localităţile Ghilad, Utvin, Sânmihaiu Român, Jamu Mare, Toager, Gătaia, Giroc şi Stamora Română. 

Și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Timiș vor fi la datorie. Astfel, în perioada 06-09 aprilie, peste 360 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, la un număr de 27 manifestări sportive, religioase (slujbe de înviere la 15 locaşuri de cult, pentru Paştele Ortodox, Marşul învierii) şi cultural artistice (Hramuri bisericeşti), ce se vor desfăşura pe raza judeţului Timiş, precum şi la obiectivele aflate în pază.

Pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări:

- cei care participă la manifestările religioase sau cultural artistice, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

- în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi;

- să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

CITEȘTE ȘI: Video: Scandal de proporţii la Timişoara, între ţiganii de mătase şi vecinii români! O femeie a fost bătută, până a ajuns la spital

Persoanele care au cunoştinţă de producerea de fapte antisociale, pot sesiza acest lucru forţelor de ordine aflate în teren sau apelând numărul de urgenţă 112.

Ultima modificare Joi, 05 Aprilie 2018 17:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login