Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sute de șoferi amendați, pe șosele în Timiș! Cu ce au greșit?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A ”plouat” cu amenzi în ultimele zile, în Timiș!

Sute de șoferi s-au ales cu sancțiuni, cele mai multe dintre acestea fiind pentru neutilizarea centurii de siguranță.

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 650 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 273 dintre acestea fiind pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost reţinute 40 de permise de conducere”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Astfel, poliţiştii au aplicat peste 650 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 104 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 273 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Totodată au fost reţinute 40 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 23 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Ultima modificare Vineri, 20 Ianuarie 2017 13:11

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login