Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Surpriză neplăcută pentru un șofer! Un șarpe i-a intrat sub capota mașinii!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jandarmii au fost solicitați să intervină pentru a scoate un șarpe care a intrat sub capota unei mașini.

CITEȘTE ȘI: Hristos a Înviat! Pastorala de Paști a Mitropolitului Banatului, ÎPS Ioan Selejan

S-a întâmplat ieri, în stațiunea Băile Herculane. Trecătorii au fost cei care au văzut șarpele intrând în mașină, și au alertat autoritățile. Jandarmii au sosit de urgență la fața locului și au început să caute proprietarul autoturismului pentru a deschide capota. 

Jandarmii din cadrul Postului Stațiune Băile Herculane au fost solicitați astăzi, 6 aprilie, să intervină pentru a scoate dintr-un autoturism o reptilă. Patrula mixtă ajunsă la fața locului a identificat proprietarul autoturismului, ce se afla cazat intr-un hotel din apropiere pentru a putea deschide capota, deoarece din informațiile primite de la martorul ocular, reptila a intrat în masca din față. Jandarmul a reușit să prindă șarpele cu ajutorul unui dispozitiv confecționat la fața locului, eliberând-ul în zona împădurită din apropierea stațiunii”, transmit reprezentanții jandarmilor cărășeni.

CITEȘTE ȘI: Hristos a Înviat! Zeci de mii de credincioși au luat lumină

Proprietarul autoturismului i-a mulțumit jandarmului pentru intervenția promptă.

sarpe 2 2

Ultima modificare Duminică, 08 Aprilie 2018 10:59

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login