Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Surpriză la frontiera de vest! Unde erau ascunși șase iranieni?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un control de rutină a întrerupt călătoria a opt iranieni, care încercau să părăsească ilegal țara, pe la vama Cenad.

Polițiștii de frontieră au legitimat un cetățean din Iran, în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unei autorulote, înmatriculată în Suedia.

CITEŞTE ŞI: Liniile de tramvai, locul de parcare al șoferilor! Ce măsuri au luat polițiștii?

Acesta era însoțit de o femeie de 39 de ani, suedeză de origine iraniană. 

Însă, la un control mai amănunțit, polițiștii au devenit suspicioși atunci când, în partea laterală a autorulotei, au descoperit un compartiment improvizat.

Drept urmare, oamenii legii l-au deschis, descoperind astfel ascunse șase persoane, trei bărbați, două femei și un minor.

iranieni cenad

CITEŞTE ŞI: Poliţiştii locali fac „recensământul” timişorenilor care îşi sărbătoresc anul acesta propriul centenar!

“Din primele verificări, s-a stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni iranieni, adulții având vârste cuprinse între 28 şi 38 de ani, iar minorul având vârsta de 15 ani. Persoanele în cauză au declarat că intenționau să ajungă în vestul Europei și au recurs la această metodă deoarece nu dețineau documente valabile”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră Cenad.

Iranienii ascunși s-au ales cu dosare penale pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar șoferul și pasagera, pentru trafic de migranți.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login