Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Surpriză într-un taxi! Ce au descoperit poliţiştii, la un control de rutină?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Descoperire importantă a poliţiştilor timişeni care au verificat, în timpul uunui control tematic, o maşină de taxi, în trafic.

Verificările fac parte dintr-o acţunea mai amplă, pe linia combaterii migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zona de competență.

CITEŞTE ŞI: Biciclist omorât în trafic, la Timișoara! Cum s-a întâmplat nenorocirea?

“Astfel, pe comunicația Moravița-Deta, au depistat într-un taxi patru persoane, cetățeni straini, care nu dețineau documente de călătorie valabile. Având în vedere că nu îşi justificau prezența în zona de frontieră, persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre patru bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani.

Persoanele în cauză au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp, din Serbia, cu intenţia de a ajunge în Austria, la muncă.

CITEŞTE ŞI: Scandal monstru, la o nuntă în judeţul Timiş! A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, față de cei patru bărbați.

În paralel au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

 


    

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login