Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Suplimentare de forțe la frontierele din vest! Ce se întâmplă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numărul polițiștilor de frontieră a fost suplimentat la granița de vest a țării!

Se așteaptă ca valuri de oameni să intre și să iasă din țară, cu ocazia minivacanței de 1 Decembrie, astfel că situația o impunea.

“Pentru a evita aglomerările şi a realiza un control operativ şi fluent, conducerea Poliţiei de Frontieră Române a dispus măsuri de suplimentare a personalului care desfăşoară activităţi în punctele de trecere, la controlul documentelor de călătorie”, transmit polițiștii de frontieră.

Cei ce vor ajunge la graniță mai trebuie să știe și că va fi folosită la maxim capacitatea punctelor de trecere a frontierei şi în cele mai aglomerate, în funcţie de trafic și infrastructură, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de intrare/ieşire şi echipamentele folosite pentru verificarea documentelor.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login