Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Suplimentări de forțe la frontieră! Ce se întâmplă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agitație mare la frontieră în această perioadă!

Oamenii legii se pregătesc de valurile de români ce urmează să se întoarcă acasă pentru sărbătorile de iarnă. În acest context forțele au fost suplimentate, iar toate punctele de trecere a graniței vor fi folosite la capacitate maximă.

Ca în fiecare an, în luna decembrie, în punctele de trecere de la frontiera se prefigurează o creştere a traficului de persoane şi mijloace de transport, atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din ţară. Pentru evitarea aglomerărilor, I.T.P.F. Timişoara a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control eficient şi operativ. 

În acest sens, au fost dispuse măsuri de suplimentare a personalului poliţiei de frontieră până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, în funcţie de dinamica valorilor de trafic. De asemenea, va fi folosită la maxim capacitatea punctelor de trecere a frontierei şi în cele mai aglomerate se vor utiliza toate arterele de control disponibile, în limita configuraţiei acestora”, au transmis polițiștii de frontieră.

Pentru evitarea aglomerărilor, Poliţia de Frontieră Română recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt. 

 

Ultima modificare Luni, 19 Decembrie 2016 12:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login