Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Suplimentări de forţe, la graniţa cu Ungaria! Ce se întâmplă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au fost dispune măsuri speciale în punctele de trecere a frontierei spre ungaria, iar printre acestea se numără şi suplimentarea personalului.

Acest lucru se va întâmpla de luni, 10 iunie, începând cu ora 23:00, pentru că se estimează un număr mare de tiruri care vor să intre în Ungaria.

CITEŞTE ŞI: Focuri de armă la Timișoara, pentru prinderea unui tâlhar! Individul a reușit însă, să scape

Mai exact, în perioada 08.06.2019 ora 23.00 (ora României) - 10.06.2019 ora 23.00 (ora României) circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată, pe teritoriul Ungariei, dat fiind faptul că este sărbătoarea Rusaliilor.

În perioada menţionată, şoferii camioanelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice din ţara vecină.

În aceste condiţii, se estimează că se vor forma cozi uriaşe, motiv pentru care Poliţia de Frontieră a dispus măsuri pentru reducerea timpului de aşteptare şi asigurarea unui control  operativ.

“Astfel, se are în vedere suplimentarea personalului care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, respectiv va fi folosită la maxim a capacitatea punctelor de trecere a frontierei deschise pentru astfel de mijloace de transport. De asemenea, având în vedere că la graniţa cu Ungaria formalităţile de control se derulează în comun cu poliţiştii de frontieră unguri, au fost contactate autorităţile din ţara vecină, în vederea dispunerii unor măsuri comune (suplimentare de personal si artere control) necesare asigurării unor verificări operative pentru acest tip de mijloace de transport”, transmite Poliţia de Frontieră.

CITEŞTE ŞI: Video: Criminalul poliţistului, cu cătuşe la mâini şi picioare, în faţa procurorilor!

În perioada menţionată, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale.

La ridicarea restricţiilor, Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare și participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă, după cum urmează:

pe raza jud. Timiş:

- P.T.F. Cenad - Kiszombor

pe raza jud. Arad:

- P.T.F. Nădlac - Nagylak

- P.T.F. Nadlac II - Csanadpalota

- P.T.F. Turnu - Batonnya

- P.T.F. Vărşand - Gyula

pe raza jud. Bihor:

- P.T.F. Salonta - Mehkerek

- P.T.F. Borş - Artand

- P.T.F. Valea lui Mihai - Nyirabrany

- P.T.F. Săcuieni - Letavertes

pe raza jud. Satu Mare:

- P.T.F. Urziceni - Vallaj

- P.T.F. Petea - Csengersima.

 

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 11:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login