Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sub deviza "SUSținem CAMPIONII. Ținem SUS COMUNITATEA", Timotion VII a dat startul înscrierilor la cele 6 curse din acest an

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timotion VII, cel mai mare eveniment caritabil de alergare din vestul țării își propune anul acesta să facă un pas mic spre normalitate!

Astfel, anul acesta vor fi organizate în perioada 5-6 iunie, şase curse, la care vă puteți înscrie până la data de 16 mai.

În cadrul acestor curse, Campionii și Alergătorii își vor susține cauzele în care cred cel mai mult, 11 la număr anul acesta. Lor li se poate alătura oricine dorește să sprijine aceste proiecte prin donații. 

Timotion va fi și anul acesta o ediție precaută, menită să asigure siguranța participanților în actualele condiții. Vom adapta Timotion după regulile în vigoare la data evenimentului. Ne propunem să facem un mic pas spre normalitate și vom organiza 6 curse, 3 necronometrate și 3 cronometrate, pentru toate nivelurile de pregătire, la care alergătorii se pot înscrie până la data de 16 mai”, spune Alexandru Lorinți, coordonator Timotion VII.

Iată care sunt cursele din acest an:

Cursa Hamilton ”Alergăm separat, facem bine împreună” – adresată oricărui doritor de alergare, o cursă la liber unde fiecare alergător își stabilește propriul traseu. Voluntarii Timotion îi vor aștepta la Poarta de Finish amplasată în Parcul Central Anton Scudier.

Cursa Decathlon ”Pedalăm la Timotion”  - adresată oricărui doritor de pedalare, o cursă la liber, fără traseu prestabilit, dar la care participanții sunt așteptați în 6 parcuri cu importanță istorică din Timișoara. La această cursă bicicliștii sunt invitați la 11 provocări și experiențe de bune practici pregătite de către Pedallez Timișoara.

Cursa ”Timotion everywhere” – adresată oricărui alergător din alt oraș decât Timișoara, care dorește să se implice în proiectele comunității și alergă minim 1 km.

Cursele cronometrate vor avea anul acesta un număr limitat de locuri, cu start decalat și cronometrat.

Crosul Visma de 5 km – limitat la 300 de locuri 

Crosul Akwel de 10.5 km –limitat la 200 de locuri 

Semimaratonul Flexic de 21 km – limitat la 100 de locuri

Detalii complete despre cele 6 curse găsești aici.

Înscrierea la aceste curse este rezervată Campionilor, oameni foarte motivați, care pe lângă faptul că aleargă sau merg cu bicicleta, adună cel puțin 250 de lei din donații pentru proiectul lor de suflet. Detaliile despre campionii Timotion sunt aici.

Ultimul an a fost unul greu pentru toate ONG-urile, proiectele și beneficiarii lor. Oamenii și companiile care au ales să se implice în comunitate ne-au demonstrat că dacă suntem solidari putem găsi soluții împreună. Ediția Timotion VII este o ediție în care, deși pandemia nu a luat sfârșit, ne propunem să „celebrăm” toți acești campioni, solidaritatea lor, modul cum au susținut și susțin în continuare comunitatea”, spune Daniela Chesaru, director executiv Fundația Comunitară Timișoara

Cele 11 proiecte care se vor bucura de susținerea comunității sunt:

Asociația Copii și Zâne – Caietul lui Pișcoțel

Asociația Educația la Sat – Școala la Sat

Asociația Lindenfeld – Ajungem MARI și motivați!

Asociația Little People România – Cursa împotriva cancerului la Timotion VII

Asociația Micile Comori – Terapii pentru copii – Micile Comori vor să crească Mari

Asociația OncoHelp – Excelența în radioterapie – precizie, eficiență și siguranță pentru pacientul oncologic!

Asociatia Solidart – Teatru Surd – La început a fost tăcere

Asociatia Verde de Banat – Respirăm verde. Împădurim culoarul Bega

Fundația de Abilitare Speranța – UnLoc de cursă lungă

Fundația Missio Link International – Există Viață După Abuz

Fundația United Way România – I-READ, I-LEARN

TIMOTION este cel mai mare eveniment de alergare și strângere de fonduri din zona de vest a țării, organizat de Fundația Comunitară Timișoara și Asociația Alergotura. El urmărește să inspire comunitatea să se implice în proiectele sale și să adopte un stil de viață sănătos, în care alergarea este o opțiune.

Ultima modificare Miercuri, 07 Aprilie 2021 10:36

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login