Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Spitalul ”Victor Babeș”, amendat de inspectorii DSP! Ce nereguli au fost descoperite?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-au luat primele măsuri împotriva Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara! 

CITEȘTE ȘI: Orfelinatul din Zăgujeni în mijlocul unui scandal de prostituție! Au fost demarate controale

Asta după ce în mediul on line au apărut două fotografii cu condiţiile insalubre în care sunt ţinuţi bolnavii. Pereţii saloanelor sunt scorojiţi, mobilierul este ruginit, iar la geamuri, în loc de perdele sunt cearceafuri.

Reprezentanţii Spitalului spun că situaţia este una provizorie, pe perioada lucrărilor de reabilitare, care au început după decenii lungi de aşteptare. Chiar și așa, inspectorii DSP Timiș s-au autosesizat iar în această dimineață au demarat o serie de verificări la spital.

Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara a fost amendat cu suma de 5.000 de lei pentru condițiile din saloanele în care au fost pacienți internați. De asemenea, au mai fost amendați doi asistenți medicali: unul cu 1.000 de lei, pentru că a colectat deșeuri necorespunzător, iar altul cu 600 de lei, pentru că grupurile sanitare nu erau dotate cu materiale de igienă individuale pentru pacienți. Totodată, inspectorii au interzis alte internări în saloanele cu probleme”, spune Dana Șpac, purtător de cuvânt al DSP Timiș.

CITEȘTE ȘI: Scrisoarea deschisă a arhitecților din Timiș. Ce îi reproșează lui Robu?

Rezultatele controlului vor fi trimise și către Ministerului Sănătății.

Ultima modificare Luni, 05 Februarie 2018 18:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login