Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Spații de închiriat la Bastion! Consiliul Județean organizează licitație

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Județean Timiș anunță organizarea licitației cu strigare pentru închirierea a două spații din imobilul ”Bastionul Theresia” din Timișoara.

Este vorba despre următoarele spații:  Corp A – spațiul A 5 – 222,09 mp + 57 mp teren aferent frontului și Corp C – spațiul C 6, cu o suprafață de 54,27 mp.     

CITEȘTE ȘI: Mașină proiectată cu roțile în sus, într-un șanț, de un tir! Doi oameni au ajuns la spital

Spațiile respective pot avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suport. 

Reabilitat din fonduri europene, Bastionul Theresia oferă spații amenajate care pot fi închiriate conform legii pentru derularea de activități în domeniul turistic, cultural, de agrement și nu numai. Dorința noastră este de a transforma Bastionul Theresia într-un loc plin de viață, unde să se desfășoare multe activități, un loc unde să organizăm evenimente de interes pentru cetățeni, așa cum am făcut recent, cu prilejul Zilei județului Timiș”, a subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.             

Licitaţia publică deschisă cu strigare se va desfăşura în data de 14 august 2019, ora 10.00, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, Timişoara, Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 17, la Camera 9, parter.           

Caietul de sarcini poate fi achiziționat la camera 225. Înscrierea la licitaţie se va face până în data de 13 august 2019, inclusiv, între orele 9.00 şi 14.00 la sediul Consiliului Judeţean Timiş, unde ofertanții vor depune cererea de înscriere la licitaţie însoţită de documentele  prevăzute la punctul 5 din  Caietul de sarcini.         

CITEȘTE ȘI: Misiune dramatică, încheiată cu succes! Opt ore au luptat pompierii pentru salvarea unui bărbat peste care s-a prăbușit un mal de pământ

Spațiile pot fi vizitate de luni până vineri, între orele 10.00-13.00. Persoana de contact pentru vizitarea spațiilor este dl. Dan Păduraru, consilier superior la Serviciul Administrarea Patrimoniului, telefon 0721868229.       

Pentru informații suplimentare, ofertanții pot accesa site-ul www.cjtimis.ro  sau pot suna la telefoanele nr. 0256406422, 0256406459.

Ultima modificare Marți, 06 August 2019 15:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login