Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sirenele vor suna, astăzi, la Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miezul zilei va fi marcat astăzi de sunetul sirenelor!

Se împlinesc exact 27 de ani de când Timișoara a învins regimul comunist și a devenit oraș liber, cu prețul a zeci de morți și sute de răniți.

Pentru a marca acest moment deosebit, o serie de manifestări voi avea loc în orașul de pe Bega. Astfel, cel mai important, la ora 12.00 fix sirenele vor marca momentul în care Timişoara a devenit, în 20 decembrie 1989, primul oraş liber de comunism din România. În baza HCL  nr. 179/25.05.2010 s-a declarat ziua de 20 decembrie, zi de importanţă locală, ca fiind "Zi a Timişoarei".

Mai târziu, Fundaţia Naţională a Revoluţiei din Decembrie 1989 Timişoara va organiza o întâlnire a revoluționarilor.

Ziua se va încheia pe ritmuri de rock, în cadrul concertului Rock for Revolution. Pe scena din Piața Victoriei vor urca cei de la Sonatic, cei de la Pro Musica, dar și Mircea Baniciu alături de colegii di trupa Pasărea Rock.

Ultima modificare Marți, 20 Decembrie 2016 09:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login