Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Service auto, mistuit de flăcări! Ce s-a întâmplat?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Panică noaptea trecută, într-o localitate nu departe de Timişoara!

Pompierii au fost alertaţi în urma izbucnirii unui incendiu la o hală ce adăpstea un service auto, în comuna Biled. La locul intervenției au ajuns de urgenţă două autospeciale de lucru cu apă și spumă, un ofițer și 10 subofițeri. În sprijinul pompierilor militari au venit și membri S.V.S.U. Biled.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați, fiind cuprinse de flăcări patru autoturisme și utilajele aflate în interiorul halei.

Intervenția a fost una cu un grad ridicat de risc, existând pericolul unor explozii cauzate de substanțele și utilajele folosite de service-ul auto.

Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp posibil, astfel fiind salvate alte autoturisme și clădiri aflate în apropierea halei.

Ultima modificare Joi, 08 Decembrie 2016 15:27

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login