Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Se pun bazele Alianței Vestului! Timișoara, Arad, Oradea și Cluj se interconectează

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarii celor patru mari orașe au creat o alianță care își propune să le conecteze prin autostrăzi și linii ferate de mare viteză.

Mâine, cei patru primari se vor întâlni la Timișoara, unde vor semna  documentul temelie al Alianței Vestului.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr de 19 ani, reținut de polițiști, după ce a spart două magazine într-o noapte și a furat o mașină!

Având în vedere interesul mare pentru proiect, arătat de alte administrații publice locale din această parte de țară, o dată cu semnarea acestui document, numele asocierii se va schimba din Patrulaterala Vestului în Alianța Vestului -în abreviere: AVE-, pentru a se evidenția caracterul ei deschis”, spun inițiatorii proiectului.

Prin această inițiativă, cei patru primari își propun să creeze un for informal pentru schimburi de idei și de experiență, dar și de cooperare pe proiecte mari, în primul rând de conectivitate de mare viteză, dar și în domeniile cultură, educație, sănătate, turism, sport, securitate și dezvoltare, în sens larg.

Patrulaterala Vestului sau Alianța Vestului își propune să obțină finanțări pentru proiectele gândite, direct de la Bruxelles, fără imixtiunea Ministerului Dezvoltării Regionale și al Administrației Publice. 

CITEȘTE ȘI: El este polițistul care și-a măcelărit iubita cu care avea un copil, și apoi s-a sinucis!

Semnarea acordului va avea loc sâmbătă, la sediul Primăriei Timișoara, de la ora 15.00.

Ultima modificare Vineri, 07 Decembrie 2018 11:28

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login