Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Se dezmorțesc calorifele la Timișoara! Colterm începe probele la cald

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Colterm anunță că de mâine dimineață încep probele la cald în sistemul centralizat de încălzire.

CITEȘTE ȘI: A bătut un poliţist, de supărare că a pierdut banii la jocuri de noroc!

Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametrii reduși, plecarea din puctele termice fiind reglată la 35 grade C. Pentru a se putea constata și  remedia eventualele probleme ce pot să apară în sistemul de distribuție, până vineri se va livra căldură în regim continuu, după care, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare în următoarele zile, temperatura va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va lua măsura livrării căldurii doar în timpul nopții, ori chiar întreruperea acesteia, dacă va fi cazul.

Solicităm consumatorilor de energie termică în sistem centralizat să-și deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele două-trei zile de la începerea livrării încălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme în imobile la pornirea sistemului. De asemenea, din cauza unor probleme tehnice care pot să apară în instalațiile de distribuție ce aparțin COLTERM S.A. sau în instalațiile  interioare ale consumatorilor, este posibilă întreruperea livrării căldurii pe anumite trasee, până la remedierea acestora”, spun reprezentanțiib Colterm.

În cazul în care consumatorii constată apariția unor probleme tehnice sau în cazul în care, până la ora 20 a zilei de vineri, 28 septembrie, consumatorii constată că nu au căldură, aceștia pot suna la Dispeceratul COLTERM, la numerele de telefon 0256 494 133, 0356909 (tasta 4) și 0756061468.

CITEȘTE ȘI: Ambulanță în misiune, lovită în plin, de un bolid de lux! Pacientul, cu accident vascular, a fost preluat de o altă autospecială

Agentul trmic va fi furnizat, conform regulamentului, după trei nopţi consecutive cu temperaturi de cel mult 10 grade Celsius.

Ultima modificare Marți, 25 Septembrie 2018 09:59

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login