Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Se anunță noi proteste în fața sediului PSD, la Timișoara

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

“Vă vedem – Timișoara!” este numele noului protest, organizat la Timișoara. De această dată, protestatarii se vor aduna în fața sediului PSD.

CITEȘTE ȘI: Maşină cu roţile în sus, la ieşire din Şag! Cum s-a petrecut accidentul?

Organizatorii protestelor sunt cei de la “Inițiativa Timișoara”, o federație de ONG-uri în componența căreia se află: Activ Civic, ACUMA, OSUT, Yacht Club Timișoara, Asociația Culturală Ariergarda, Trei Compas și Asociația Studenților PFC. Aceștia au organizat un eveniment pe Facebook, prin care îi cheamă pe timișoreni să protesteze alături de ei.

„Vă invităm pe toți aceia care cred într-o Românie europeană să protestați alături de noi, împotriva infractorilor politici care supun statul de drept și justiția. Pentru a evita situația de-a derapa într-o zonă nedemocratică și autoritaristă, trebuie să le demonstrăm celor care au transformat Parlamentul într-o gașcă de tâlhari, că suntem cu ochii pe ei, că nu vom ceda siluirilor politice la care s-au dedat. Dragi prieteni, istoria acestui oraș ne face să nu uităm că democrația românească a început de aici”, au transmis, pe Facebook, organizatorii.

Protestele sunt autorizate și se vor desfășura în perioada 9-16 februarie, zilnic, cu excepția zilelor de weekend.

CITEȘTE ȘI: Deputatul PMP, Cornel Sămărtinean: Legea privind combaterea ambroziei a fost aprobată!

Până acum, aproximativ 150 de persoane s-au arătat interesate de proteste.

Ultima modificare Miercuri, 07 Februarie 2018 10:59

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login