Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Scene înfiorătoare, pe holurile şcolii! “Bă, îl omori! Nu îl mai strânge de gât”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noi acte de violenţă filmate în şcoli au ajuns pe internet, iar reprezentanţii Inspectoratului Şcolar s-au autosesizat şi au anunţat că vor demara un control.

De această data, în centrul atenţiei este Liceul Tehnologic Special George Bariţiu din Oradea.

CITEŞTE ŞI: Curăţenia de Crăciun este acum mai uşoară! Retim te ajută să scapi de deşeurile voluminoase

Un tânăr a postat un filmuleţ pe facebook, iar imaginile sunt extrem de dure: un băiat îl bate de altul, cu bestialitate, sub privirile mai multor martori care se amuză.

La un moment dat, agresorul îşi strânge victima de gât, atât de tare, încât un adolescent care este de faţă îi atrage atenţia că ar putea să îl omoare pe băiatul pus la pământ.

Apoi, adolescentul agresat este încurajat să îl lovească şi el pe agresor, însă extrem de slăbit, acesta nu reuşeşte decât să încaseze noi lovituri.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: A fost semnată Alianţa Vestului! Primarii din Timişoara, Arad, Oradea şi Cluj-Napoca vor să se rupă de Bucureşti

Scenele violente au fost vizionate şi de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Bihor, care au anunţat că mâine vor verifica tot.

În primul rând vor să afle dacă într-adevăr violenţele au avut loc în Liceul Tehnologic Special George Bariţiu din Oradea, şi când s-au petrecut.

 

 

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login