Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Scandal sexual, la mănăstire! Un homosexual a făcut publice discuţiile explicite, pe care le-a purtat cu un slujitor al Domnului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un nou scandal cu tentă sexuală zguduie Biserica Ortodoxă, după ce un homosexual a dat în vileg comportamentul unuia dintre slujitorii Domnului.

Bărbatul, care nu şi-a ascuns niciodată înclinaţiile sexuale, i-a căzut cu tronc lui Justinian Tibil, stareţ la mănăstirea Teiuş, din apropierea Caransebeşului.

CITEŞTE ŞI: Șantiere de amploare, în primăvară! Vor începe lucrările de lărgire a drumului spre autostradă prin Dumbrăvița și a drumului ce leagă Timișoara de Moșnița

Acesta din urmă a lăsat deoparte orice măsură de precauţie şi a purtat discuţii pe şleau, cu proaspăta cucerire.

I-a mărturisit, în mai multe mesaje, extrem de explicite, că îi place de el, şi că ar vrea să întreţină relaţii sexuale cu el.

Ba chiar a mers mai departe şi i-a şi detaliat anumite lucruri pe care le-ar face.

Jurnaliştii de la expressdebanat.ro au publicat o serie de printscreen-uri ale acestor conversaţii din care reiese clar comportamentul deviant al stareţului.

“Fără să mă laud, dar te rog să  mă crezi că o persoană matură, care mai arată şi bine, ca tine, mă excită aşa de tare, încât aş face sex o noapte întreagă (…) Dacă vrei să verificăm, ne vedem într-o vineri, închidem uşa şi mai ieşim luni”, i-a scris stareţul, bărbatului care face parte din comunitate gay.

Întreaga poveste a ajuns şi la urechile mai marilor din Episcopia Caransebeşului, care au demarat o anchetă, până la finalizarea căreia, părintele Justinian Tibil a fost suspendat.

CITEŞTE ŞI: Carnagiu pe autostradă, în apropiere de vama Nădlac! 7 oameni au murit pe loc! Printre victime, şi o familie de români

 

 

1 comentariu

 • florin

  Sunt foarte curios sa stiu cine este acel homosexual dclarat si ''frumusel'' care ia cazut cu tronc ? de ce nimeni nu pune poxe cu el ? sau macar sa ii faca public numele ?

  Raportează florin Duminică, 03 Noiembrie 2019 18:45 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Rezultate finale în Timiş! Klaus Iohannis, scor uriaş! Barna a scăzut după numărarea tuturor voturilor

Rezultate finale în Timiş! Klaus Iohannis, scor uriaş! Barna a scăzut după numărarea tuturor voturilor

S-a încheiat procesul de numărare a voturilor în toate secţiile din judeţul Timiş, însă clasamentul nu a înregistrat schimbări majore.

Detalii

Deputatul Adrian Pau: Astăzi am votat altceva! De noi depinde viitorul copiilor noştri!

Deputatul Adrian Pau: Astăzi am votat altceva! De noi depinde viitorul copiilor noştri!

Deputatul de Timiş, Adrian Pau, s-a prezentat la urne în jurul orei 11:00, le secţia amenajată în incinta Şcolii Generale 19.

Detalii

Călin Dobra a votat cu inima, dar şi cu mintea! Preşedintele CJT a fost însoţit de parlamentarii de Timiş

Călin Dobra a votat cu inima, dar şi cu mintea! Preşedintele CJT a fost însoţit de parlamentarii de Timiş

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş s-a prezentat la urne în jutul prânzului, la Şcoala Generală 25.

Detalii

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login