Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Scandal de proporţii, în centrul Timişoarei! Au intervenit jandarmii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost scandal monstru, în centrul Timişoarei, ziua în amiaza mare, chiar în timp se un echipaj de jandarmi trecea pe acolo.

CITEŞTE ŞI: Gala Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor din județul Timiș pentru anul 2017, sub semnul Centenarului Marii Uniri!

Doi tineri îşi împărţeau fără milă, pumni şi picioare, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor, pentru calmarea spiritelor.

În timpul verificărilor forţele de ordine au constatat că cei doi sunt studenţi tunisieni, care s-au luat la bătaie pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

În plus, unul dintre ei a spus că celălalt l-a jefuit, luându-i telefonul mobil.

CITEŞTE Ş:

“În urma celor constatate jandarmii i-au întocmit făptuitorului acte de contatare privimd săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, care au fost înaintate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor”, transmite Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Timiş.

Ultima modificare Marți, 18 Septembrie 2018 14:03

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login