Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sancţiuni pe bandă rulantă, în weekend! Câţi şoferi au rămas fără permis de conducere?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Weekend plin pentru poliţiştii timişeni! Oamenii legii au acţionat pe raza întregului judeţ pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. 

Poliţiştii au aplicat aproape 400 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, cele mai multe fiind pentru depăşirea limitelor de viteză impuse.

„În perioada 28 – 30 octombrie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare”, transmit cei de la IPJ Timiş.    

Astfel, poliţiştii au întocmit trei dosare penale şi au aplicat 371 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 175 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 44 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată au fost reţinute 27 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, depăşiri neregulamentare, trecerea pe culoarea roşie a semaforului, depăşirea limitelor legale de viteză şi conducerea sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost retrase 26 de certificate de înmatriculare.

 

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

 

 

 

Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2016 14:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login