Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sala Olimpia și Centrul Regional de Afaceri, transformate în centre de vaccinare pe perioade scurte de timp!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Centrul Regional de Afaceri din Timișoara și Sala Olimpia se transforma în centre de imunizare împotriva COVID-19!

CITEȘTE ȘI: Cifre de ultimă oră! 195 de morţi pe fondul COVID şi peste 1.500 de pacienţi internaţi la ATI, de ieri până azi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi, în ședință online, și a aprobat hotărârea de schimbare a destinației a Sălii Polivalente a Centrului Regional de Afaceri Timișoara, dar și a Sălii de Sport Olimpia, în centre temporare de vaccinare.

Astfel, CRAFT se va transforma în centru de vaccinare pentru perioada 23 - 26 aprilie, iar Sala Olimpia în perioada  14 - 17 mai.

Practic timișorenii vor face prima doză de vaccina la CRAFT, iar rapelul va fi făcut la Sala Olimpia.

CITEȘTE ȘI: Noul tramvai al Timișoarei, fabricat de turci, a intrat în testări europene! Când ajunge prima garnitură la Timișoara?

Cel mai probabil aici va fi folosit serul Pfizer, ținând cont că până la deschiderea centrului pentru rapel trec doar trei săptămâni.

Ultima modificare Joi, 15 Aprilie 2021 16:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login