Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

S-au închis complet Punctele de Trecere a Frontierei spre Serbia! Românilor nu li se mai permite să intre în ţara vecină

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au fost luate măsuri extreme la graniţa dintre România şi Serbia, unde autorităţile din ţara vecină au decis să nu mai permită accesul cetăţenilor străini.

Sunt vizaţi cei care vin din zonele afectate de coronavirus, aici încadrându-se şi România.

CITEŞTE ŞI: Alertă din cauza coronavirusului! Întrăm în scenariul 3! La Timişoara se pregăteşte eliberarea Spitalului de Boli Infecţioase

“Autoritățile de frontieră din Republica Serbia au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara că, în scopul prevenirii extinderii bolilor contagioase în statul vecin, autoritățile competente vor interzice, respectiv limita temporar, intrarea și deplasarea pe teritoriul Serbiei a cetățenilor străini care vin din țări, respectiv zone cu transmitere intensivă a bolii COVID 19 sau focare de epidemie și anume: Provincia Hubei din China. Orașul Daegu și provinciile Gyeongsang de Nord din Coreea de Sud, Cantonul Ticino din Elveția, Italia, Iran şi România”, anunţă Poliţia de Frontieră Timişoara.

Măsurile se aplică și șoferilor autovehiculelor de transport marfă. În cazul transportului internațional de marfă, tranzitul va fi limitat la maxim 12 ore de la momentul intrării pe teritoriul Serbiei.

CITEŞTE ŞI: Revoltător! DSP refuză să facă testele pentru un suspect de coronavirus! Răspunsul halucinant al directorului

Măsurile de mai sus nu se aplică persoanelor care au primit aprobare de intrare în Republica  Serbia de la Ministerul Sănătății din țara vecină.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login