Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

S-a dat alarma, la Timişoara, după ce a evadat un deţinut! Bărbatul lucra la o firmă de construcţii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sunt căutări ample, la această oră, în Timişoara şi în imprejurimi, după ce un deţinut a evadat.

Este vorba despre Ion Murariu, în vârstă de 41 de ani, care îşi ispăşea o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni de închisoare, la Penitenciarul din Arad.

Gestul lui este de neînţeles, în contextul în care mai avea de stat doar câteva luni în puşcărie.

Îşi ispăşea pedeapsa în regim semideschis, iar astăzi era la muncă, la o firmă de construcţii din Timişoara.

În jurul orei 13:00, s-a constatat dispariţia lui şi s-a dat imediat alarma.

“În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratele de Poliţie ale Judeţelor Arad şi Timiş, Inspectoratele Judeţene al Jandarmeriei Arad şi Timiş, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră”, transmit reprezentanţii Penitenciarului Arad.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbracat cu tricou albastru, bluză neagră, pantaloni gri-verzui, şapcă neagră, rucsac negru cu litera M pe el şi era tuns capac.

Pentru orice  informaţie cu privire la  persoana în cauză,  apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Arad, la numărul de telefon:  0257 2121661, 0752 090234.

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2019 16:56

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login