Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

S-a calmat de tot! Un sârb a luat 230 de pastile de Xanax şi a plecat la drum! Ce a urmat?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră timişeni au descoperit în bagajul unui sârb, 230 comprimate Xanax, substanţe aflate sub control naţional.

CITEŞTE ŞI: Continuă lucrările pe străzile din Timișoara! Vezi aici unde se circulă cu restricții

Bărbatul de 65 de ani din Serbia a încercat să intre în ţară prin vama Moraviţa. Pentru că profilul bărbatului era unul de risc, poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, au verificat bagajului acestuia. Au găsit ascunse 230 comprimate Xanax, substanţă aflată sub control naţional. 

Bărbatul a declarat poliţiştilor că tabletele îi aparțin şi că le folosea pentru uz propriu, neavând prescripție medicală pentru acestea și nu știa că au un regim special pentru a fi introduse în ţară.

CITEŞTE ŞI: De la 1 iunie ne vom plimba cu vaporașele! Regia care se va ocupa de ele a primit sediu de la Primărie

Comprimatele de Xanax au fost reţinute, iar bărbatul este cercetat acum de  poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând să fie luate măsurile legale ce se impun.

Ultima modificare Miercuri, 09 Mai 2018 11:35

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login