Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

S-a ars! Cât l-a costat pe un teribilist distracția?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A vrut să fie șmecher, dar a luat țeapă! Vorbim de un tânăr de 19 ani din Gorj care s-a trezit să-și tureze motorul BMW-ului în zona Michelangelo.

Acesta a fost zărit de polițiștii locali, care i-au aplicat o amendă pe care să o țină minte toată viață.

Originar din Turceni, județul Gorj, tânărul s-a apucat de drifturi noaptea trecută, în jurul orei 1.00, în Piața Leonardo da Vinci, din zona Michelangelo. Tânărul a fost sancționat cu amendă maximă de 2500 lei, conform HCL 371/2007 modificată.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că turarea motoarelor și efectuarea de derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște pe domeniul public, efectuate în scop de divertisment, fără avizul Comisiei de Ordine Publică, respectiv Comisiei de Circulație se sancționează cu amenzi între 800 și 2500 lei.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login