Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

S-a întrunit Comitetul pentru Situații de Urgență! Localități în beznă și zeci de intervenții ale pompierilor militari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Codul portocaliu de ninsorițin autoritățile în priză. În acestă seară s-a întrunit Comitetul pentru Situații de Urgență.

La ora 19:00, la sediul ISU Timiș a avut loc o ședință operativă la care au participat prefectul județului, Eva Andreaș, președintele CJT, Călin Dobra, inspectorul șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, directorii societății Enel, reprezentanți ai drumurilor naționale, drumurilor județene și drumurilor municipale (primăria municipiului Timișoara).

CITEȘTE ȘI: Accident din cauza zăpezii la Sânandrei! Un om a ajuns la spital

În intervalul ora 08.00-20.00 ISU Timiș a intervenit în 60 de situații de urgență, dintre care: 3 incendii, 23 degajări copaci/crengi căzuți pe autoturisme, 18 degajări copacii/crengi căzuți pe carosabil, 11 degajări cabluri de pe partea carosabilă și 5 accidente rutiere.

La nivelul județului Timiș, la ora 20:00, 31 de localități au fost parțial/total nealimentate cu energie electrică. În prezent, pentru restabilirea energiei electrice în localitățile afectate lucrează 18 echipe, iar în urma ședinței operative s-a dispus dublarea numărului echipelor de lucru în teren cu lucrători din județele Arad și Hunedoara.

În acest moment, Spitalul orășenesc Făget este alimentat cu energie electrică, problema fiind remediată de către echipele din teren.

Pe drumurile naționale și județene și pe sectorul de autostradă, se acționează astfel:

- pe sector autostradă cu 67 utilaje;
- pe drumurile naționale - 49 de utilaje;
- pe drumurile județene - 29 de utilaje;
- în municipiul Timișoara - 8 autobasculante cu lamă și sărăriță, și două buldoexcavatoare.

Robert Kristof, reprezentantul Primăriei Timișoara a anunțat că echipele de la nivelul municipiului vor fi suplimentate cu echipaje Colterm.

CITEȘTE ȘI: Accident grav în Timiș, cu trei mașini implicate! O femeie și-a piedut viața

Nu au fost raportate probleme deosebite pe căile de comunicații, se circulă în condiții de iarnă.

”Recomandăm cetățenilor să utilizeze autoturismul doar dacă este strict necesar. Celor care pleacă la drum în această perioadă, le recomandăm să aibă autoturismele echipate corespunzător, să se intereseze asupra stării drumurilor înainte de pornire și să respecte semnalele ori restricțiile autorităților”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Ultima modificare Sâmbătă, 15 Decembrie 2018 23:25

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Lucrările de modernizare din centrul Timişoarei nu s-au încheiat, deşi circulaţia a fost redeschisă zilele trecute.

Detalii

Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Bilanțul traficului aerian de pasageri în transport intern, desfășurat pe Aeroportul International Timișoara, în primele șase luni ale anului 2019, confirmă o creștere față de aceeași perioadă a anului anterior.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login