Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

S-a înjunghiat în inimă și și-a tăiat gâtul! Sfârșitul cumplit al unui bărbat de 60 de ani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 60 de ani a recurs la o metodă extrem de violentă pentru a-și pune capăt zilelor.

CITEȘTE ȘI: Ambulanţă în misiune, impact cu un tir! Doi oameni au fost transportaţi la spital

Acesta și-a înfipt de mai multe ori cuțitul în zona pieptului și și-a tăait gâtul.Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost decoperit în spatele cimitirului din cartierul arădean Grădiște.

Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru bărbat, astfel că trupul acestuia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

CITEȘTE ȘI: Secretul unor sprâncene perfecte! Diana Albulescu, expertă în domeniu, te învată tot ceea ce trebuie să ştii

În urma primirii rezultatelor, s-a constatat că nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte penale. În concret, rănile care au fost depistate pe corpul victimei ar fi fost autoprovocate cu un obiect înţepător tăietor. În apropierea cimitirului a fost depistat şi autoturismul proprietate personală a victimei” – a declarat aradon.ro, Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Ultima modificare Luni, 15 Octombrie 2018 13:21

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login