Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sărbătoarea e în toi, în Penitenciarul Timișoara! Cum petrec deținuții Paștele?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deținuții din Penitenciarul Timișoara resimt Sărbătorile Pascale!

Astfel, chiar dacă sunt privați de libertate, oamenii vor putea participa la diverse activități, cu prilejul acestui eveniment religios.

Deținuții vor lua parte la activități de informare, privind semnificația Paștelui, iar la miezul nopții, în data de 07.04, preotul unității va oficia slujba religioasă.

CITEȘTE ȘI: Au răsunat toacele la Giroc! Festivalul „În glas de toacă” a ajuns la a XI-a ediţie

Totodată, aceștia vor participa la activități ocupaționale și de difuzare a culturii - realizarea unor obiecte specifice, confecționate de deținuți în cadrul atelierului de Quilling (ouă decorate, iepurași, felicitări, tablouri cu temă pascală), cât și la concursuri tematice.

De asemenea, în 09.04, un grup de persoane private de libertate va participa la activitatea “Învierea Domnului – o sărbătoare pentru fiecare” din cadrul Bisericii Creștină Baptistă nr.1 Betel.

CITEȘTE ȘI: S-a decis! Social democrații rămân în clădirea de pe malul Begăi, însă nu pentru mult timp

69 de deținuți vor putea ieși, în această perioadă, din închisoare, pe o perioadă de 24 de ore, trei zile, respective cinci zile, și vor putea merge acasă, pentru a-și petrecere Sfintele Sărbători alături de familie.

În perioada Sărbătorilor Pascale persoanele private de libertate pot  primi prin intermediul sectorului vizită un pachet suplimentar cu alimente tradiţionale (ouă vopsite, cozonac, friptură de miel, pască).

Ultima modificare Miercuri, 04 Aprilie 2018 11:05

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login