Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Roxana Iliescu, noua achiziţie a PRO România! Ce funcţie va ocupa în cadrul organizaţiei judeţene?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fost preşedinte al PMP Timiş şi fost vicepreşedinte al CJT, Roxana Iliescu revine pe scena politică, după ce a fost mazilită de Cornel Sămărtinean.

Ea a semnat astăzi adeziunea la PRO România, partid condus la nivel naţional de Victor Ponta, iar pe plan local, de deputatul Adrian Pau şi Nicu Birău, în calitate de coordonator al filialei judeţene.

CITEŞTE ŞI: Imagini greu de privit! Un cerb carpatin a fost măcelărit de oameni fără suflet

“Roxana Iliescu este un om de calitate, pe care ni l-am dorit alături de noi şi pe care mă bucur să îl avem în echipa noastră. Ne poate ajuta foarte mult prin experienţa politică pe care o are. S-a alătutrat acestei formaţiuni, din convingere. Nu au avut loc negocieri, nu i s-a promis nicio funcţie, fiind un om care pur şi simplu ni se alătură şi va depune toate eforturile, ca noi toţi, pentru consolidarea filialei judeţene a PRO România şi pentru a obţine un scor cât mai bun”, a declarat pentru sursadevest.ro, Nicu Birău, coordonatorul PRO România, filiala Timiş.

Cel mai probabil, Roxana Iliescu va prelua filiala Timişoara, pe care are rolul de a o consolida.

Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2019 13:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login