Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Risc de explozie, în urma unui incendiu la Timişoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incendiu la o casă din Timişoara! Alarma a fost dată în jurul orei 14.00, când pompierii au fost chemaţi de urgenţă la faţa locului.

Intervențiea a fost una dificilă şi cu grad ridicat de risc, pentru că în interiorul bucătăriei se afla o butelie, ce putea exploda în orice moment. 

La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta cu flacăra deschisă şi degajare mare de fum la nivelul acoperișului şi în bucătărie.

ISU Timiș a fost anunțat la ora 14:20 despre izbucnirea unui incendiu în podul unei case de locuit de pe strada Stefan cel Mare din municipiul Timișoara. La locul intervenției s-au deplasat 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi o autospecială de descarcerare, un ofițer şi 14 subofițeri”, transmit reprezentanţii ISU Banat.

Au ars aproximativ 100 mp de acoperiș, nu au fost victime iar cauza probabilă a incendiului este coşul de fum neizolat sau amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

 

Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2016 23:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login