Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Restricții de circulație la ieșire din Timișoara spre Săcălaz, până la sfârșitul lunii! Se va lucra la pasaj

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Atenție, șoferi! Se instituie restricții de circulație la ieșire din Timișoara spre Săcălaz, până la sfârșitul acestei luni.

S-au constatat defecţiuni majore la rosturile de dilataţie care puneau în pericol desfăşurarea în condiţii de siguranţă a circulaţiei rutiere. În aceste condiții s-a intervenit de urgență, pasajul fiind închis pentru o perioadă scurtă de timp și în luna august. Acum însă vor fi înlocuite definitiv rosturile de dilataţie defecte cu unele noi, iar pentru asta, circulația pe pasaj a fost închisă prin semaforizare, până în data de 29 noiembrie.

Primăria Timişoara a preluat de la Ministerul Transportului în anul 2017 Drumul Naţional 59A, tronsonul de la km 3+170-la km 4+400, inclusiv pasajul CF.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login