Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Restricții de circulație și măsuri de ordine sporite, în weekend, în zona stadionului! Are loc Diskoteka Festival

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mobilizare de forțe, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice în zona Stadionului ”Dan Păltinișanu” în weekend, când are loc Discoteka Festival.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” vor fi în permanență pe baricade pe perioada desfășurării festivalului. În plus, li se alătură și jandarmi din cadrul IJJ Arad.

CITEȘTE ȘI: Strigător la cer! Fetiță de patru ani, agresată sexual de mama sa și concubinul acesteia!

Pe întreaga perioadă de desfăşurare a festivalului se vor impune restricţii de circulaţie pe străzile Arieş, Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu, Cerna, Blv. Liviu Rebreanu şi Blv. Sudului.

Totodată pe Blv Sudului cu sensul de deplasare dinspre Blv. Liviu Rebreanu spre strada Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu, se instituie sens unic.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş va operaționaliza la faţa locului un Spital mobil, două autospeciale de stingere incendii, iar în interiorul stadionului vor fi permanent şase echipe de acordare a primului ajutor medical şi patru echipe responsabile cu asigurarea măsurilor P.S.I..

Două autosanitare SMURD şi două ambulanţe S.A.J. sunt disponibile permanent în perimetrul festivalului pentru transportul la spital în caz de nevoie, precum şi două autospeciale pentru stingerea incendiilor care vor asigura prima intervenție în caz de necesitate.

CITEȘTE ȘI: Accident înfiorător! O maşină de Poliţie, izbită de un tir! Doi agenţi au rămas încarceraţi

Participanții la festival sunt sfătuiți să evite implicarea în orice fel de conflict, să nu răspundă provocărilor, să nu consume băuturi alcoolice în exces sau alte substanțe interzise de lege şi foarte important, să nu ezite să solicite sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie, jandarmerie sau pompieri dacă au nevoie de sprijin sau dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale.

De asemenea, organizatorul recomandă participanților la acest eveniment, să nu se prezinte la porţile de acces cu bagaje voluminoase (genţi, rucsacuri) precum şi cu obiecte interzise de prevederile legale în vigoare.

Ultima modificare Joi, 30 Mai 2019 16:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login