Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Reacţia Poliţiei de Frontieră Timioara, după ce un angajat a fost umilit de un individ pe care încerca să îl legitimeze

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filmarea cu un poliţist de Frontieră care nu a reuşit să legitimeze un bărbat de etnie rromă, a ajuns şi la cei din conducerea instituţiei.

Ei au verificat situaţia şi spun că totul a pornit de la un apel la 112, prin care se anunţa prezenţa unui migrant, pe raza localităţii Comloşu Mic.

CITEŞTE ŞI: Video: Circ în stradă, cu un poliţist de frontieră, care încearcă să reţină un individ, dar nu reuşeşte

La faţa locului a ajuns imediat o maşină din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, iar apelantul a fost identificat.

Este vorba despre un bărbat beat, iar apelul la 112 a fost unul fals.

Omul i-a indicat poliţistului de frontieră, o persoană din sat, care nu avea nicio legătură cu reclamaţia făcută prin Serviciul Unic de Urgenţă.

„S-au purtat discuţii  cu cetăţeanul care a alertat autorităţile la 112, pentru a lămuri toate aspectele. Pe timpul  acestora bărbatul a avut un limbaj şi un comportament neadecvat, fugind de la locul respectiv. Cetăţeanul român a fost identificat, urmând a fi sancţionat contravenţional pentru apelul fals la 112, precum şi pentru injuriile aduse poliţistului”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Bărbatul nu doar că nu a colaborat cu poliţistul care încerca să îl legitimeze, ci a şi reuşit să scape din mâinile acestuia, iar în timp ce fugea, i-a adus injurii.

CITEŞTE ŞI: Tânăr de 19 ani, lovit de tren, noaptea trecută! Trupul său a fost găsit abia în această dimineață

De asemenea au fost demarate şi cercetări interne, pentru a se verifca modul în care a acţionat poliţistul de frontieră.

La finalul acestora, se vor lua măsurile legale care se impun.

 

 

Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2020 15:15

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login