Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Razie în Timișoara și localitățile din apropiere! Amenzi de peste 65.000 de lei în numai câteva ore

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Razie noaptea trecută pentru menţinerea  unui climat de ordine şi siguranţă publică în Timișoara şi în localitățile limitrofe.

În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 65.000 lei.

CITEȘTE ȘI: Scandalos! Fetiță de 10 ani, violată de fratele ei mai mare!

Acţiunea a a avut loc între orele 20.00 - 04.00, ocazie cu care au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat 124 de poliţişti dintre care, poliţişti de  ordine publică, de investigații criminale, de rutieră și criminalistică.

”Efectivele au acţionat pe linia verificării legii privind paza bunurilor, obiectivelor și valorilor de către societățile comerciale, pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În total au fost verificate 505 de autovehicule, legitimate 897 de persoane și 24 de unități controlate(fiind efectuate 24 de testări cu butonul de panică).

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 234 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 65.617 lei.

Totodată au fost constatate 7 infracțiuni.

CITEȘTE ȘI: Trei oameni la spital, după ce două mașini s-au ciocnit violent pe o șosea din vestul țării!

De asemenea, poliţiştii rutieri au efectuat 56 de testări cu aparatul alcooltest, au reținut în vederea suspendării 13  permise de conducere și au retras 15 de certificate de înmatriculare.

A u fost efectuate verificări şi legitimări ale persoanelor aflate în parcurile din zona centrală a municipiului precum şi a localurilor cu program de noapte.

Poliţiştii au beneficiat de sprijinul  jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara.

razie 1

Ultima modificare Duminică, 25 August 2019 14:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login