Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Răfuială în stil mafiot! Magazinul soţiei unui fost procuror a fost ciuruit de gloanţe!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un caz desprins parcă din filmele cu mafioţi şochează opinia publică, după ce s-au tras mai multe gloanţe, asupra sediului unei firme.

Este vorba despre o clădire care aparţine Marianei Gal, din Oradea, care a ieşit de mai multe ori în spaţiul public, reclamând că este o victimă a abuzurilro deja celebrului procuror Ciprian Man.

CITEŞTE ŞI: Un microbuz şcolar din Timişoara va prelua copiii de pe strada Polonă. STPT a decis să prelungească una dintre liniile de transport

Pe numele femeii au fost deschise mai multe dosare penale, toate instrumentate de procurorul Man, care, spune Mariana Gal, a vrut să se răzbune pe soţul ei, prim procurorul Viorel Gavra.

Orădeanca a spus mereu că este hărţuită, dar lucruri s-au acutizat în ultima vreme, după ce a început să vorbească despre abuzurile la care a fost supusă.

De câteva zile a început să primească tot felul de ameninţări telefonice, este hărţuită în trafic, iar aseară şi-a găsit firma vandalizată.

“Am vrut să verific toate uşile, dacă sunt închise, moment în acre am observant că un geam mare din sticlă, este spart. M-am uitat mai atent şi am observant patru urme de gloanţe.  Am sunat imediat la 112 pentru că îmiera frică şi să ies din cladire. Mai ales cpă zilele trecute am fost sunată de cineva care mi-a spus <<trăieşte-ţi viaţa bine, pentru că mai ai câteva zile de trăit>>”, a declarat Mariana Gal.

CITEŞTE ŞI: CJT reziliază contractul cu BraiCata, responsabilă de colectarea deșeurilor menajere în județ! Firma nu și-a făcut treaba

Acum, poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat. De altfel, Mariana Gal a depus o plângere pentru ameninţare şi distrugere.

Soţia procurorului Viorel Gavra a fost condmanată la trei ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influență, fiind acuzată că a promis că va interveni pe lângă soţul ei, într-un dosar cu escrocherii imobiliare.
Viorel Gavra, care la acea data era şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, a fost dat jos din funcţie, iar ulterior, exclus din magistratură.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login