Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Răfuială în stil mafiot, între traficanţii de droguri şi ţigări! Atacul a avut loc în apropierea unui centru comercial!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Neînţelegerile între mai mulţi indivizi care se ocupau cu traficul de ţigări şi de droguri, au degenerat, iar rivalii au ajuns la un atac în stil mafiot.

S-a întâmplat în municipiul Arad, unde o maşină a ars ca o torţă, după ce a fost incendiată.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor, iar cercetările au scos la iveală tot ce s-a întâmplat.

CITEŞTE ŞI: Răfuială în stil mafiot, între traficanţii de droguri şi ţigări! Atacul a avut loc în apropierea unui centru comercial!

“În seara zilei de 18 octombrie 2019, cei patru s-ar fi întâlnit la locuința unuia dintre bărbați, de 43 de ani, din Arad, care ar fi avut un conflict cu o rudă a proprietarului autoturismului, iar în scopul comiterii faptei unul dintre bărbați i-ar fi transportat pe ceilalți trei cu autoturismul personal de la domiciliul celui de 43 de ani până în parcarea unui centru comercial. De aici, trei dintre aceștia s-ar fi deplasat cu alt autoturism, până la locația unde s-ar fi aflat autoturismul persoanei vătămate, unde l-ar fi incendiat prin folosirea de substanțe inflamabile, după care ar fi părăsit zona, întorcându-se la centrul comercial, de unde ar fi fost preluați de bărbatul care i-ar fi transportat în primă fază”, anunţă IPJ Arad.

Pentru a proba activităţile infacţionale ale tuturor celor implicaţi, oamenii legii au descins în această dimineaţă, la trei adrese.

La unul dintre suspecţi, un bărbat de 35 de ani, au fost descoperite aproape 300 de pachete de ţigări de contrabandă, dispozitive de monitorizare, mai multe plăcuţe de înmatriculare pentru maşini, şi o cultură de canabis.

La o altă adresă, oamenii legii au găsit măşti şi mănuşi, pe care, cel mai probabil le folosea în activităţile infracţionale.

Doi dintre indivizi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie duşi în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Ceilalţi doi indivizi sunt deja după gratii, fiind arestaţi în alt dosar.

CITEŞTE ŞI: Fetiţă, lovită de maşină! A fost transportată de urgenţă la spital

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login