Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Protocol de colaborare între Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 și Ministerul Turismului! Documentul a fost parafat astăzi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișoara va fi promovată de ministerul Turismului la nivel național și internațional.

Ministrul Turismului, Bogand Trif, a semnat astăzi un protocol de colaborare cu Asociația Timișoara Capitală Cuturală Europeană 2021, privind promovarea turistică a orașului. În plus, ministrul a adus în discuție o întâlnire care urmează să aibă loc la București cu autoritățile locale, dar și reprezentanți ai Ministerului Transporturilor și ai Ministerului Culturii, pentru a pune la punct strategia națională de promovare.

Bogdan Trif spune că orașul de pe Bega deja a fost promovat peste hotare, la târgurile internaționale de turism, însă anul viitor trebuie făcută o promovare mai intensă.

Am lansat invitația autorităților publice locale, ca în perioada următoare să ne întâlnim la București cu ministrul Transporturilor, ministrul Culturii, astfel încât să ne asigurăm că totul este pus la punct în 2021 când Timișaora va fi capitală culturală europeană. Este important ca după 2021 să știți să profitați la maximum de faptul că ați fost Capitală Culturală Europeană și să aduceți mai mulți turiști în Timișoara. Vă urez succes, și vă asigur că veți avea parte de tot sprijinul nostru. Am început deja acțiunile de promovare, și la târgurile internaționale de promovare turistică a României, Timișoara a fost prezentată ca și Capitală Culturală Europeană. Nu trebuie să ne oprim însă doar la stadiul acesta de promovare ci trebuie să avem o stategie ”agresivă” de promovare, în sensul bun al cuvântului, cu siguranță va fi un succes și Timișoara și România vor profita la maximum de acest eveniment”, spune ministrul Turismului, Bogadan Trif.

Reprezentanții Asociației Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2021, spun că protocolul semnat astăzi este unul de bun augur, pentru ca orașul de pe Bega să poată fi promovat cât mai intens în perioada viitoare.

Semnarea acestui acord cu Ministerul Turismului este foarte important pentru că Timișoara Capitală Culturală Europeană nu este doar un proiect cultural, ci este menit să atragă turiști pentru Timișoara și pentru regiune. Prin semnarea acestui parteneriat vom beneficia de prezența la târguri naționale și internaționale, unde vom putea să promovăm Timișoara Capitală Culturală Europeană și județul Timiș, dar și regiunea. Spun asta pentru că știți deja că proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană este un proiect al orașului, dar reprezintă și România, și aici vă dau doar câteva exemple care ar putea să fie la o primă vedere pentru turiștii din țară și din străinătate, avem festivalul Lumina, avem Camine în Mișcare și un festival gastronomic, care va avea loc în curând. Timișoara va avea și un centru de arte, știință și tehnologie, Multiplexity care va fi un punct de atracție pentru artiști și specialiști în domeniul IT din România și din străinătate, și cu siguranță prin evenimentele care vor avea loc acolo vom reuși să atragem turiști și grație acestui parteneriat”, spune Simona Neumann, director Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021.

 

Ultima modificare Marți, 01 Octombrie 2019 14:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Continuă schimbările din teritoriu, demarate odată cu instalarea noului Guvern.

Detalii

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Sunt ultimele două zile în care timişorenii se pot bucura de transportul public cu vaporaşe, biciclete şi trotinete.

Detalii

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Astăzi este zi de mare sărbătoare, pentru românii de pretutindeni, care celebrează Unirea Principatelor Româneşti.

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login