Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Protest la Primăria Giarmata! Care este motivul nemulțumirilor?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Situație tensionată la primăria din localitatea timișeană Giarmata. Angajații au protestat astăzi și amenință chiar cu greva generală.

Funcționarii sunt nemulțumiți de secretarul Primăriei, pe care îl acuză că boicotează activitatea instituției, iar din acest motiv nici până în momentul de față localitatea nu are buget.

primarie 1

Cristina Codreanu este secretarul Primăriei Giarmata de aproximativ un an, când a promovat un concurs pe post. Se pare că secretarul a mai avut probleme și în trecut, mai exact în toamnă, aceasta a ajuns în atenția Comisiei de disciplină a Prefecturii Timiș, după ce a fost reclamată de funcționarii de la Giarmata.

primarie 2

Luna trecută, aceasta a fost reclamată din nou la Prefectură, însă până acum nu s-a întâmplat nimic. În aceste condiții, angajații din Primărie au luat măsuri, iar astăzi au protestat întrerupându-și activitatea.

Pe de altă parte, secretarul primăriei susține că nu are nicio. Femeia spune că primarul Virgil Bunescu a pus pe masa consilierilor locali, ilegal, proiectul de buget și mai mult decât atât îl acuză pe acesta de agresiune.

Domnul primar m-a agresat, m-a lovit, m-a înjurat, sunt depuse în instanță probe și acțiuni, iar în lipsa mea a făcut o ședință de Consiliu Local, în care a pus pe masă proiectul de buget, în condiții de ilegalitate absolută, cu o convocare în trei zile în loc de cinci, fără documente, fără dezbatere publică. A dat o dispoziție de primar prin care m-a înlocuit cu un funcționar de execuție fără studii juridice, dispoziție care nu a fost comunicată Instituției Prefectului. Sunt o serie de acte de procedură pe care domnul primar nu le-a respectat în mod voit”, a declarat Cristina Codreanu.

asdfghjk

Astăzi, aceasta și-a desfășurat activitatea cu ușa de la birou închisă și doar polițiștii veniți la fața locului să soluționeze conflictul au mai scos-o de acolo.

 

 

Ultima modificare Joi, 13 Aprilie 2017 17:33

6 comentarii

 • Deli

  O cunosc personal. Ceea ce am crezut in urma cu niste ani despre ea, si anume ca are ceva tulburari psihice si e depresiva, mi-e confirmat acum... Locul ei nu e intr-un astfel de post. Probabil ca are nevoie de ajutor de specialitate.

  Raportează Deli Vineri, 03 Aprilie 2020 21:48 Link la comentariu
 • Cetatean

  TIPA E SARITA DEDE PE FIX! Toata lumea stie deja,pe oriunde a lucrat sau cu oricine a comunicat, CE FEL DE CARACTER ARE SI CATE TULBURARI PSIHICE ARE. A CREZUT CA PRIN ACESTE INSCENARI VA AJUNGE UNDEVA sau va beneficia de anumite lucruri? Inafara de faptul ca s a facut de ras, si-a dat arama pe fată , INCLUSIV CEI DIN PRIMARIA TIMISOARA STIU CE PERSOANA ESTE,NU MA MIR CA AU PASAPORTAT-o de acolo. E o prost instruita, cu grave tulburari de personalitate CARE NU AR MAI TREBUI SA LUCREZE IN NICIO ALTA PRIMARIE. NU ESTE CAPABILA . Are niste manifestari atat de vulgare, apucaturi de cartier, necivilizata,agresiva. Duduia asta nu merita sa fie numita ''Doamna''! NU ISI CUNOASTE LOCUL mai indrazneste sa dea vina pe altii...

  Raportează Cetatean Joi, 11 Ianuarie 2018 10:13 Link la comentariu
 • Alenna

  Aceasta femeie va reusii sa darame muntele construit cu minciuni si ilegalitatii, si tocmai de aceia toti incearca sa o alunge dar fiind desteapta sa speram ca va reusii sa faca dreptate!!!TE SUSTIN!!!

  Raportează Alenna Joi, 11 Mai 2017 14:34 Link la comentariu
 • georgeta

  Daca si-ar fi facut meseria cum trebuie, nu se ajungea aici. Dar doamna taraganeaza lucrurile si asta nu e bine. In trecut a fost un secretar mai tot timpul cu alcoolul in cap, iar acum avem o secretara care lasa de dorit. Noi cetatenii comunei Giarmata avem nevoie de un secretar care sa stea la părimarie cele 8 ore , iar cind cetateanul il cauta pe secretar sa-l gaseasca la birou, nu sa fie plecat in interes personal in timpul serviciului. Pe doamna de multe ori cind o cauti gasesti usa inchisa.

  Raportează georgeta Joi, 13 Aprilie 2017 23:29 Link la comentariu
 • Cosmin

  Stati sa vedeti cutia pandorei cum se deschide...la Giarmata cam prea multe s-au facut si acum ies la iveala, femeia asta chiar procedeaza legal si are si probe!

  Raportează Cosmin Joi, 13 Aprilie 2017 19:39 Link la comentariu
 • ANDREA VIVIANA BOTEZ

  iarmata Nu este asta, Giarmata este frumoasa si cu oamenii de bun simt ! Giarmata merita sa evolueze prin legalitate, responsabilitate si competenta !
  Iata un primar care face o sedinta fara Secretar, fara legalizarea ctelor, desi are o experienta indelungata ca si consilier local si este in al doilea mandat de primar incalca flagrant Legea 215/2001 privind administratia publica locala, ignora rolul Consiliului Local Giramata in procesul de luare a deciziilor, reduce la un rol decorativ orice alta functie din coducerea Primariei Comunei Giarmata, isi numeste viceprimarul agreat si pe cel legal il tine pe hol, seful Politiei Locale este o persoana contactuala, resursele umane sunt data pe mana unei administratore contractuale care are in fisa postului atributii de a achizitiona materiale !
  Acest primar , in orice situatie de decizie se bazeaza pe argumentul FORTEI, AL AGRESIUNII VERBALE AL INTIMIDARII !!!
  DOMNULE PRIMAR BUNESCU VIRGIL. VA SIMTITI MAI BARBAT DUPA CE ATI LOVIT O FEMEIE ? SUNTETI UN CONDUCATOR MAI PUTERNIC CAND ANGAJATII SE REVOLTA IMPOTRIVA PROPRIULUI SISTEM ?
  Comportamentul acesti Primar Bunescu Virgil nu are de-a face cu nici o doctrina politica si cu nici o religie !
  Sfintiti cu faptele voastre sfanta sapamana mare a patimilor si nu mai faceti raul din acesta lume mai mare decta este !
  Doamne ajuta !

  Raportează ANDREA VIVIANA BOTEZ Joi, 13 Aprilie 2017 18:59 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login