Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Protest de amploare! Patronii şi angajaţii din HORECA ies în stradă, la Timişoara

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sătui de măsurile retristive, care îi aduc în pragul falimentului, reprezentanţii hotelurilor, restaurantelor şi sălilor de evenimente din Timişoara ies în stradă.

Protesul va avea loc mâine, de la ora 17:00, când peste 400 de manageri şi angajaţi din domeniu se vor întâlni în Piaţa Unirii.

CITEŞTE ŞI: Spitalele, focare de infecţie cu coronavirus! Au apărut încă două: la Spitalul Judeţean şi la Spitalul din Jebel

De aici, vor porni în mars spre Prefectură, apoi spre Piaţa Operei şi îşi vor striga nemulţumirile.

Cifra de afaceri în acest domeniu a scăzut cu 80%, din cauza închiderii şi a măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Protestatarii au şi o listă de revendicări:

1.    LĂSAŢI-NE SĂ MUNCIM!!! OpriŢi discriminarea industriei HORECA! !! Nu există nicio statistică care sa demonstreze că industria Horeca este cauza principală a creşterii numărului cazurilor de COVID-19 ! În cele 2 luni de vară, în care majoritatea populaţiei a beneficiat în vacanţă, şi nu numai, de serviciile HORECA , numărul de cazuri a rămas CONSTANT!!! După începerea şcolilor, revenirea la locurile de muncă şi ALEGERILE LOCALE , numărul cazurilor de COVID-19 a explodat!!!

2.    Solicităm ca industria Horeca să fie oprită doar dacă toate celelalte sectoare ale industriei vor fi oprite. Limita de 1,5 sau 3 la mie nu se aplică în alte sectoare de industrie. Solicităm să nu se aplice nici industriei Horeca.

3.    Solicitam anularea impozitului specific pentru anul în curs şi pentru anul viitor.

4.    Solicităm acelaşi program de lucru, aceleaşi condiţii de restrictii sau orar, cu respectarea normelor de siguranţă, pentru Restaurante, Locatii de Evenimente, Baruri sau Cafenele, pe întreaga perioadă a pandemiei.

5.    Solicităm anularea impozitelor locale pentru proprietăţiile din domeniul Horeca care au fost închise prin lege, şi care nu au putut fi folosite

CITEŞTE ŞI: Avalanşă de infectări, la Timişoara! Peste o sută de cazuri noi, de ieri până astăzi

 

 

 

Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2020 14:18

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login