Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Protest în fața Prefecturii! Angajații din Sănătate își strigă nemulțumirile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Angajații de la Anatomie Patologică s-au adunat astăzi în fața Prefecturii să își strige nemulțumirile, privind salariile primite.

Angajaților din Timișoara li s-au alăturat și cei din Reșița și Caransebeș.

Ei spun că protestează deoarece veniturile le-au fost diminuate, iar sporurile primite s-au acordat diferențiat.

CITEȘTE ȘI: Două victime, printre care una încarcerată, după ce o maşină a ajuns în şanţ

Protestatarii au scandat în fața Prefecturii, cu pancarte pe care aveau scrise diferite mesaje, ca de exemplu: "De ne credeți nesimțiți, vă dăm formol să mirosiți", "Dacă ne invidiați, veniți la morgă să lucrați", "De munca noastră, poate depinde sănătatea voastră".

medici protest 1

Mai multe categorii de salariaţi ar urma să aibă veniturile diminuate după aplicarea noului regulament privind sporurile, ceea ce îi nemulţumeşte pe angajaţi.

CITEȘTE ȘI: Operaţiune specială a pompierilor timişeni! Au fost solicitaţi să salveze un cal

Totodată, asistentele nu sunt plătite pentru orele lucrate noaptea cu sporul de 25%, ci cu 15%, iar medicii au ajuns să fie plătiți cu 5% pentru orele de gardă din timpul săptămânii.

În ultimele săptămâni, au avut loc proteste în mai multe spitale din ţară, cadrele medicale fiind nemulţumite fiindcă că le-au fost micşorate sporurile şi astfel le-au scăzut veniturile cu câteva sute de lei, diminuările putând ajunge până la 1.300-1.500 de lei.

Ultima modificare Joi, 19 Aprilie 2018 15:08

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login