Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Prins în mașină cu 100 litri de alcool

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Și-a burdușit mașina cu alcool în speranța că-l va vinde și va face bani. Planurile i-au fost date, însă, peste cap de polițiștii de frontieră care i-au confiscat toate sticlele.

I s-a întâmplat unui bărbat de 57 de ani, din Olt.

Polițiștii de frontieră din Drobeta Turnu Severin aveau informații cum că cel în cauză practică contrabanda cu produse accizabile. L-au tot urmărit, iar la sfârșitul săptămânii trecute l-au și oprit în trafic. În Loganul pe care îl conducea, bărbatul avea nu mai puțin de 100 de litri de alcool etilic.

Marea le-a fost însă mirarea oamenilor legii când au constatat că alcoolul nu-i aparținea celui vizat de acțiune, ci pasagerului din mașină, un bărbat de 54 de ani, tot din județul Olt. Acesta a declarat că a cumpărat alcoolul de pe raza municipiului Turnu Severin cu scopul de a-l comercializa în localităţi din judeţul Olt.

Alcoolul, în valoare de 3000 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile.

Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2016 17:21

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login