Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primiți cu colinda? Alaiul colindătorilor a pregătit un program artistic deosebit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Timișoara a devenit deja o tradiție ca Alaiul colindătorilor să străbătă orașul, în prag de Crăciun.


Anul acesta, spiritul sărbătorilor de iarnă se va simți din plin, miercuri, 21 decembrie, când zeci de tineri și mai puțin tineri vor străbate orașul, intepretând cântece de Crăciun. Acest lucru se va întâmpla în intervalul orar 10:00-13:00, timp în care Alaiul Colindătorilor se va deplasa de la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș către Consiliul Județean, unde va susţine un scurt program artistic de colinde tradiţionale . Ulterior, grupul se va îndrepta către Mitropolia Banatului unde vor prezenta un spectacol de colinde.

alaiul colindatorilor2
Anul acesta vor participa: Ansamblul Profesionist Banatul, Grupul Vocal al Școlii de Artă Timișoara, coordonat de Georgiana Necșa și Grupul Vocal al Școlii de Artă Timișoara, coordonat de Iasmina Iova, Grupul de dubași de la Pietroasa, Curtea și Tomești, Ansamblul Ghiocelul din Giroc, Corul din Criciova, Ansamblul Izvorașul din Buziaș, Grupul vocal din Periam, Corul Institutului Cultural al Românilor din Voivodina, Serbia (Torac), Fanfara Pro Amicitia, Grupul vocal din Coștei, Grupul vocal de copii din Urseni, Grupul vocal coordonat de Liliana Savu Badea din Buziaș.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login