Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primarul Timişoarei are coronavirus. A treia oară a fost cu ghinion pentru Dominic Fritz

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru următoarele două săptămâni, Primăria Timişoara va fi condusă de viceprimarul Ruben Laţcău, după ce Dominic Fritz a fost confirmat cu COVID-19.

Anunţul a fost făcut chiar de primar, care nu îşi explică de unde a luat boala.

CITEŞTE ŞI: 303 cazuri noi de coronavirus în Timiș! Rata de infectare este în creștere

“A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19.

Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască.  Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus”, a scris Dominic Fritz, pe facebook.

Primarul a anunţat că şi-a delegat atribuţiile către viceprimarul Ruben Laţcău.

În ceea ce priveşte vizita pe care trebuia să o facă la Bucureşti, Fritz a fost nevoit să o amâne.

Spune însă că va trimite la Guvern o listă cu proiectele de investiţii, pentru care vrea sprijin financiar.

“Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îi îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără.

Călătoria la București o voi face la sfârșitul acestei luni când, împreună cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica, vom discuta la Guvern despre proiectele comune și ale orașului”, a mai scris Fritz.

“Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie”, şi-a încheiat Fritz postarea.

CITEŞTE ŞI: Peste 4.000 de cazuri noi de coronavirus, de ieri până azi! 1.081 de pacienți sunt în continuare în stare critică la ATI

 

 

Ultima modificare Miercuri, 13 Ianuarie 2021 17:37

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login