Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primăria Timișoara a găsit spații pentru toate cele 17 centre de vaccinare! Care sunt locațiile?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria a reușit să identifice locații pentru toate cele 17 centre care vor fi deschise timișorenilor în Faza 3. 

Mai multe companii private din oraș au pus la dispoziție spațiile în care vor funcționa centrele de vaccinare.

CITEȘTE ȘI: 1.100 de pacienţi în stare gravă, la terapie intensivă și aproape 100 de decese, de ieri până azi! Cifre de ultimă oră, privind COVID-19

În ultimele săptămâni, primarul Dominic Fritz a avut multe discuții cu oameni de afaceri și companii care și-au arătat disponibilitatea de a ajuta.

Din cele 17 spații, 9 sunt private și au fost puse la dispoziție de Medlife (1 centru), Genki Medical Center (1 centru), Iulius Mall (1 centru), Vox Tehnology Park (2 centre), ISHO (2 centre), Continental Automotive România (2 centre).

 Celelalte spații identificate sunt în proprietatea Primăriei Timișoara: Incuboxx (3), Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (2), Clădirea STPT (2), Muzeul de Transport Public (1).

 “Mulțumim companiilor care pun la dispoziția Primăriei și a comunității spații pentru centrele de vaccinare care vor deveni operaționale în Faza 3.  Într-o cursă contracronometru, au fost identificate toate cele 17 spații care îndeplinesc condițiile pentru desfășurarea procesului de vaccinare și acoperă întreg teritoriul orașului, astfel încât  cetățenii să nu fie puși pe pe drumuri. Timișoara dovedește, din nou, că este solidară și la bine și la greu. Pentru ca aceste spații să devină centre de vaccinare au nevoie de dotări, de la paturi până la frigidere. Suntem în etapa 1, a vaccinării personalului medical, în spațiile proprii ale spitalelor. Am încredere că vom primi cât mai repede informații despre mecanismele de achiziții și finanțare de la Guvern, ca toate cele 17 centre să fie operaționale în ziua 0 a vaccinării populației generale”, a declarat Dominic Fritz, primarul Timișoarei. 

CITEȘTE ȘI: Pe patru benzi, de la Aeroportul Timişoara până pe autostradă! Investiţie de 18 milioane de euro

Edilul este de părere că printr-o bună coordonare a campaniei la nivel local și central, dar în principal printr-o disponibilitate mare a cetățenilor de a se vaccina, Timișoara ar putea să fie primul oraș mare din România care ar încheia pandemia și ar elimina restricțiile.

Ultima modificare Vineri, 08 Ianuarie 2021 14:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login